Onze voorwaarden

  1. AANMELDING
    1. Aanmelding geschiedt door het invullen van het aanmeldformulier op de website.
    2. De deelnemer van een training ontvangt een digitale kwitantie. Deze dient binnen 10 dagen na factuurdatum en als de training binnen 10 dagen na de factuurdatum al begint voor aanvang van de training volledig te zijn betaald.
    3. De trainer behoudt zich in uitzonderlijke gevallen het recht voor om tijdens of kort na het individuele intakegesprek de deelnemer te adviseren niet aan de training deel te nemen. In dit geval worden de reeds betaalde kosten z.s.m., doch uiterlijk binnen 10 dagen, terugbetaald.
  2. ANNULERING door de deelnemer
    • Annulering van deelname na inschrijving brengt kosten met zich mee. Als het nog 2 maanden of langer is voor de training begint wordt het cursusgeld gerestitueerd behoudens 25 euro administratiekosten. Tot drie weken voor aanvang annuleren bedragen de kosten 50% van het cursusgeld. Korter dan 3 weken voor aanvang annuleren betekent dat het volledige cursusgeld verschuldigd is en er geen restitutie plaatsvindt. Ook bij annulering gedurende de training  wordt het gehele cursusgeld in rekening gebracht. Er is een uitzondering mogelijk. Bij voor aanvang annuleren kan de deelnemer die zich oorspronkelijk had ingeschreven een andere – nog niet aangemelde – deelnemer voordragen die voldoet aan de voorwaarden voor deelname (dit ter beoordeling aan de trainer) en meedoet.
  3. AFGELASTEN VAN EEN TRAINING
    • De trainer behoudt zich het recht voor wegens te weinig aanmeldingen (minder dan  5 deelnemers) of andere onvoorziene omstandigheden de training uit te stellen of te annuleren. De trainer informeert de deelnemer(s) hierover uiterlijk een week voor aanvang.  Indien de training volledig wordt geannuleerd of wanneer door uitstellen de deelnemer niet in staat is aan de groep deel te nemen, dan wordt het volledige deelnamegeld zsm maar uiterlijk binnen 10 dagen gerestitueerd. Als de training vanwege onvoorziene omstandigheden gestaakt moet worden, bijvoorbeeld door ziekte van de trainer zal een redelijk deel van het lesgeld worden gerestitueerd.
  4. AANSPRAKELIJKHEID
    1. Deelname aan de training is geheel voor eigen risico. Bij twijfel over zijn/haar gezondheid wordt de deelnemer geadviseerd de huisarts te raadplegen. Bij twijfel wordt de specifieke klacht altijd met de betreffende trainer gedeeld. De deelnemer blijft altijd zelf verantwoordelijk.
    2. Indien de deelnemer onder behandeling is van een professioneel hulpverlener of arts  voor psychische klachten, zorgt de deelnemer voor afstemming met en toestemming van deze hulpverlener voor deelname aan de training.
    3. De trainer verplicht zich de training naar beste inzicht en vermogen uit te voeren en heeft hiervoor een geaccrediteerde opleiding gevolgd. De deelnemer is altijd zelf verantwoordelijk voor de keuze om wel of niet mee te doen aan oefeningen en mogelijke consequenties hiervan voor de gezondheid. De deelnemer kan Beleef! of de trainster niet aansprakelijk stellen voor enige vorm van lichamelijk of geestelijk letsel ten gevolge van deelname aan de training. Ook is de trainster in geen geval aansprakelijk voor indirecte dan wel gevolgschade, zoals bijvoorbeeld gederfde inkomsten.